Krallenzangen und Krallenpflegeprodukte für Hunde und Katzen

Nega krempljev in blazinic

Nega krempljev in blazinic

GogiPet izdelki za nego krempljev
GogiPet izdelki za nego krempljev so oblikovani na osnovi dolgoletnih izkušen z nego psov v salonu.

Zakaj je treba krajšati kremplje pri psih?

Občasno krajšanje krempljev je nujno! S tem ohranimo zdravo strukturo tačk. Pogostost striženja krempljev je odvisna od teže psa in od tega, koliko si jih s hojo in tekanjem sam pobrusi. Dolgi in zanemarjeni kremplji so nevarni in povzročajo deformacijo tačk. Zavedati se moramo, da je krajšanje krempljev zahtevno delo. Pri temnejših krempljih se namreč ne vidi rožnati del, kjer je žilica. V takem primeru strižemo zgolj po občutku in poznavanju zgradbe kremplja. V sredini kremplja je žila, ki je pri striženju ne smemo zastriči. Pri belih krempljih ne bomo imeli težav, saj bomo rožnati del videli s prostim očesom. Pri temnih krempljih pa je treba biti previden in se zanašati poznavanje in občutek.

Krallenzangen und Krallenscheren

Krallenschneiden beim Hund
Krallenschneiden beim Hund mit Krallenschere und Krallenzange

Klešče ali karje za krajüanje krempljev?

Die Krallenzange sollte möglichst gut an die Krallengröße angepasst werden, daher empfiehlt GogiPet® große und kleine Krallenzangen zu verwenden und für ganz kleine Hunde, Katzen und Nagetiere die Krallenschere.
Die Krallenzange wird immer von vorne nach hinten oder von hinten nach vorne angehalten und nie seitlich um Fuß, damit sich die Krallenform an die Form der Klingen anpasst.
Für mehr Informationen und Videos über Krallenzangen, klicken Sie bitte auf:
Krallenzange groß für mittelgroße und große Hunde
Krallenzange klein für kleinere Hunde und Katzen
Krallenschere für Katzen und kleine Nagetiere
hier können Sie die Krallenzangen auch online kaufen.
Krallenfeilen

Tierkrallenfeilen
Tierkrallenfeilen Feilen zum Pflegen von Hundekrallen und Katzenkrallen

Warum sollte man Tierkrallen feilen?

Nach dem Krallenschneiden können Schnittkanten sehr scharf sein bzw. kleine Widerhaken haben. Beides sollte beseitigt werden, denn wenn Sie den Hund nach dem Styling im Hundesalon an den Besitzer übergeben, wird dieser keine Freude haben, wenn er blutige Kratzer von den scharfen Krallen von der Begrüßung bekommt. Kleine Widerhaken können für den Hund sehr unangenehm sein der Hund über einen Teppich läuft und an den Schlaufen hängen bleiben kann.

Für mehr Informationen und Videos über Krallenfeilen, klicken Sie bitte auf:
Krallenfeile
hier können Sie die Krallenfeile auch online kaufen.

Krema za nego blazinic

Krema za nego blazinic
Krema za nego blazinic je namenjena negi suhe in poškodovane kože.

Bubbles & Nature krema za nego tačk in smrčkov GogiPet®

Krema za nego tačk in smrčkov psov je preventivno namenjena vzdrževanju naravne vlažnosti in prožnosti občutljivih blazinic in smrčkov. Blazinice so mnogokrat poškodovane od hoje po grobih kamnih in praskanju po zemlji. Z rednim nanašanjem kreme preprečimo pokanje kože, preventivno pa koži podarimo naravno vlažnost. Krema za tačke je primerna za vse letne čase in vse velikosti in pasme psov. Priljubljena je tako pozimi kot poleti. Pozimi krema za tačke uspešno zaščiti tačke in smrček pred mrazom in soljo, poleti pa uspešno pred vročim asfaltom in ostrimi kamni. Kot alternativo lahko za zaščito tačk psu obujete čevlje.

Za nakup kreme za tačke in smrčke ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® krema za tačke in smrčke psov Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo kreme v večjem pakiranju.

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>

Weitere Krallenzagen und Krallenscheren welche von GogiPet getestet wurden finden Sie bei Onlinezoo unter Krallenscheren, Krallenzangen, Krallenfeilen & Krallenpflege.