Sterilisatoren für Hundefriseure - Friseurbedarf

Sterilizatorji za salone

Sterilizatorji

GogiPet sterilizator
GogiPet sterilizator je namenjen pasjim frizerjem in negovalcem psov.

Higienski sterilizator za pripomočke za nego in striženje psov.

UV sterilizator je nepogrešljiv del opreme v salonih za nego in striženje psov in mačk. Primeren je za sterilizacij škarij, strojčkov, nastavkov za striženje, glavnikov, krtač in drugih bolezni. Z uporabo sterilizatorja boste preprečili prenos bolezni, glivic, bakterij in drugih pripomočkov. Za vse modele GogiPet sterilizatorjev nudimo rezervne dele. Menjava UV žarnice je preprosta in jo lahko izvedete sami ali pa to delo prepustite električarju v vašem kraju.

GogiPet sterilizator

Sterilizator
Sterilizator za salone za nego in striženje psov.

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu sterilizatorja?

Pri izbiri sterilizatorja bodite pozorni, da ne deluje na osnovi pare, ki lahko poškoduje lesene ročaje krtač in glavnikov ter rezila škarij, nastavkov za striženje in strojčkov. Priporočamo, da izbirate med UV-sterilizatorji. Pomembno je tudi, da se sterilizator sam izkolpi, ko odprete vrata ali pokrov sterilizatorja. Tako ne more priti do poškodb. GogiPet sterilizatorji delujejo globinsko in uničijo bakterije, glivice, mikroorganizme in plesni. Sterilizator deluje z 99% učinkom in ja zato priljubljen pri negovalcih psov in pasjih frizerjih ter vzrediteljih.

Za več informacij in nakup sterilizatorja kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® UV-Sterilizator

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>

Ekipa GogiPet priporoča, da si ogledate tudi ponudbo čistil in drugih sredstev za dezinfekcijo in sterilizacijo opreme.