Scherköpfe für Hundeschermaschinen

Nastavki za britje psov

Aesculap Favorita ali Slide sistem

  • Slide nastavki

    Nastavki so oblikovani posebej za striženje psov in drugih živali. Ker imajo titan prevleko so zelo trpežni, lepo drsijo skozi dlako, imajo nizko stopnjo vibracij in se manj segrevajo.

Snap On ali Clip sistem

  • Snap On ali Clip nastavki

    GogiPet Snap On ali Clip nastavki so združljivi s strižniki GogiPet, Heiniger, Oster, Wahl, Andis in drugimi. Nastavki s titan prevleko imajo nizko stopnjo vibracij, tiho delovanje in se manj segrevajo od drugih nastavkov.

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>