Fair Trade Hundespielzeug

GogiPet naravni izdelki za igro s psi

Naravni izdelki za igro

GogiPet izdelki za igro
GogiPet izdelki za igro so izdelani v Fair Trade proizvodnji.

GogiPet® naravne igrače za pse in mačke.

Gonilna sila pri oblikovanju in izdelavi GogiPet® naravnih igrač je ljubezen do psov in mačk. GogiPet® ekipa se zavzema za inovativne, naravne igrače za pse in mačke ter dobro počutje vašega ljubljenčka v prijetnem okolju. GogiPet kolekcija zajema trajne, trpežne in naravne igrače za pse vseh pasem in velikosti ter mačke. Igrače so izdelane iz naravnih in recikliranih materialov, so trpežne in varne za igro. Primerne so za vlečenje, metanje, samostojno igro in čiščenje zob in jačanje dlesni. Nekatere igrače imajo vdelano reciklirano plastenko, ki med grizenje oddaja zvok in stimulira psa k igri.

Filozofija GogiPet® naravnih igrač za pse in mačke:

"Nazaj k naravi in preprostim izdelkom" je naš novi slogan. GogiPet® kolekcija zajema igrače za pse, ki so izdelane v Fair Trade proizvodnji, iz materialov prijaznih do našega planeta. Pri izdelavi so uporabljeni naravni in reciklirani, obnovljivi materiali, obdelani brez strupenih kemikalij, umetnih barvil in arom.

Za več informacij in nakup igrač kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® naravne igrače za pse in mačke

Dobri in okolju prijazni izdelki za igro

Okolju prijazno pakiranje

Izdelki za igro s psi in maèkami
Izdelki za igro s psi in maèkami so z jutino vrvico pritrjeni na katronsko podlogo.

Vse se začne že pri embalaži:

Verjetno ste opazili, da so smetnjaki vsaj 3-krat hitreje polne kot pred 10-15 leti, ampak ali je to treba? GogiPet® naravne igrače za pse so namerno pakirane brez plastične embalaže tako, da prodajalcu in kupcu na kartonski kartici zagotavljajo vse potrebne informacije o izdelku, obenem pa omogočajo obešanje in razstavljanje izdelka. Igrača je na kartonsko kartico pritrjena z juto in bombažno vrvjo.

Izdeli za igro iz kokosovih vlaken

Kokosova vlakna
Kokosova vlakna se pri izdelavi GogiPet izdelkov za igro uporabljajo kot polnilo.

Igrače s kokosovimi polnilom.

GogiPet naravne igrače za pse vsebujejo polnilo, ki je izdelano iz rjavih kokosovih vlaken. Vlakna so pridelana iz dozorelih kokosovih orehov in so po sestavi močnejša. Ker polnilo vsebujejo več vlaknin kot celuloze, so te naravne igrače za pse tudi bolj odporna proti grizenju in žvečenju. Kokosova vlakna so odporna proti vodi in ena redkih naravnih vlaken, ki so odporna proti poškodbam morske vode. Pri nekaterih igrač so kokosova vlakna vpletena tudi v vrvi, ki ob grizenju ali žvečenju uspešno jačajo zobe in dlesni ter jih lepo očistijo. Ker gre za naravne vlaknine, ki niso obdelane s kemikalijami, so naravne igrače neškodljive za živali in ljudi, tudi če se zgodi, da bi pes med igro pojedel košček polnila ali igrače.

Vrv iz jute

Vrvi iz jute
Vrvi iz jute pomagajo pri negi zob in dlesni.

Igrače z vrvjo iz jute in bombaža.

Vrvi so pri izdelavi igrač še posebej priljubljene, ker poleg zanimive igre vlečenja in metanja uspešno negujejo in čistijo tudi zobe. Če poleg igrače za nego zob uporabite še GogiPet spray za nego zob, bodo zobje zagotovo dolgo ostali lepega in zdravega videza, pes pa ne bo imel slabega zadaha. Vrvi so pletene iz zelo trpežne.Usnje in izdelki za igro

Izdelki za igro iz usnja
Izdelki za igro iz usnja so odporni na grizenje in trpežni.

Igrače za pse in mačke iz usnja.

GogiPet naravne igrače za pse so izdelane iz mehkega in vzdržljivega usnja, ki je stabilno, prožno, zračno in odporno proti grizenju in žvečenju. Usnje, uporabljeno za igrače, je skrbno obdelano tako, da ohrani koristne, naravne lastnosti usnja. V procesu izdelave sledimo strogim ekološkim pravilom, tako, da med drugim ne uporabljamo umetnih barvil, škodljivih kemikalij in olj. Zaradi teh metod biološke obdelave se lahko naravne, usnjene igrače v času igre, grizenja in žvečenja prilagodijo temperaturi psa. Usnje uporabljeno pri izdelavi naravnih igrač GogiPet se obdeluje ročno.

Izdelki za igro iz recikliranih materialov

Reciklirane plastenke
Reciklirane plastenke med igro oddajajo zvok, ki stimulira pse k igri.

Igrače za pse z reciklirano plastenko.

Kokosovo polnilo naredi igrače za pse in mačke GogiPet skrivnostne in zanimive, naravna igrača za pse pa postane še bolj skrivnostna, če je vanjo skrita reciklirana plastenka. Takšna igrasča za pse bo ob grizenju oddaja zanimive zvoke, zato bo grizenje igrače bolj zanimivo od grizenja odej, blazin in sedežnih garnitur.

GogiPet Naturetoys - Fair Trade Hundespielzeug