Regenmäntel für Hunde

Vetrovke, pelerine in obutev za pse

Vetrovke, palerine in obutev za pse

Vetrovke, palerine in obutev
Vetrovke, palerine in obutev ki varuje pred dežjem in umazanijo.

Dežni plaščki, vetrovke, čevlji in nogavice

Dežni plaščki, anoraki in pelerine za pse iz kolekcije GogiPet so izdelani iz nepremočljivih materialov, ki so odporni proti umazaniji, njihovo čiščenje pa je preprosto. Dežni plaščki varujejo telo psa pred umazanijo, vlago in dežjem. Plaščki so primerni za samostojno nošenje in kombiniranje s puloverji ali majicami. Kolekcija zajema modele dežnih plaščkov na 2 tački in modele na 4 tačke.

Čevlji za pse so primerni tako za nošenje v poletnem kakor tudi zimskem času. Občutljive blazinice psov bodo v zimskem času zaščitene pred ledenimi površinami in kemičnimi posipi (soljo), v poletnem času pa pred vročim asfaltom, ostrimi predmeti in skalami. Čevlji za pse so izdelani iz različnih materialov, ki so v večini nepremočljivi, modnih barv in vzorcev.

Nogavice za pse so namenjene udobnemu gibanju psov v notranjih prostorih, kjer so tla gladka, drseča ali kjer bi lahko pes s svojimi kremplji poškodoval tla (parket). Nogavice so izdelane iz tanke udobne pletenine. Na spodnji strani imajo nameščene gumijaste podloge, ki preprečujejo zdrse in spodrsavanje psov na gladkih površinah. Nogavice za pse so različnih barv in vzorcev.

Za več informacij in nakup izdelkov kliknite na zgornjo sliko.

Nazaj na pregled modnih izdelkov za pse

GogiPet zimske jakne, anoraki in puloverji

Zimske jakne in anoraki za pse iz kolekcije GogiPet so izdelana iz prijetnih in mehkih, tekstilnih materialov, ki so udobni za nošenje. Anoraki in jakne so podložene in dodatno polnjene z mehkim polnilom. V kolekciji boste našli tudi pletene puloverje in kombinezone v krojih z rokavi in brez rokavov. Vse tople, zimske jakne za pse GogiPet so pralne in preproste za vzdrževanje, lepo pa se kombinirajo tudi z obutvijo za pse.
Za dodatne informacije kliknite na sliko
>>>>>>>>>>>>>