Hundebadewannen für den professionellen Einsatz - Hundefriseurausstattung

Kadi za nego in kopanje psov

Kopalne kadi za pse

GogiPet kopalne kadi za pse
GogiPet kopalne kadi za pse so namenjene negi psov in drugih živali.

GogiPet kopalne kadi za salone za nego psov in vzreditelje.

Profesionalne kopalne kadi za salone so izdelane iz nerjaveče kovine ali trde plastike. Izbirate lahko med klasičnimi kopalnimi kadmi in kadmi z elektro motorjem. Za salone priporočamo predvsem kopalne kadi z elektro motorjem, ki so nastavljive višine in primerne za nego velikih in majhnih psov. Psov v kopalno kad ni treba dvigovati, ker v kad vstopijo skozi vrata. Kopalna kad je primerna za kopanje in sušenje psov ter izpihovanje odpadajoče dlake in vode. Po kopanju in sušenju je pse pripravljen za striženje s strojčkom ali škarjami.

Kopalne kadi z elektro motorjem

GogiPet kopalne kadi z elektro motorjem
GogiPet kopalne kadi z elektro motorjem so nastavljive višine.

Kopalna kad z elektro motrojem GogiPet®.

GogiPet® kopalna kad z elektro motrojem je izdelana iz nerjaveče kovine. Ima stabilno kovinsko konstrukcijo in zmogljiv elektro motor, ki brez vibracij dvigne kad na željeno višino. Kopalna kad nudi negovalcu psov popolno udobnost pri delu. Kad ima mešalno pipo, nastavek za priklop sušilnika in gibljivo odtočno cev s cedilom, ki zadrži umazanijo in dlako ter prepreči mašenje odtokov. Vstop psov je omogočen skozi vrata. Poskrbljeno je tudi za varnost psov. Komplet s kopalno kadjo vsebuje tudi kovinsko ogrodje in trakova za privez psa.

Za več informacij in nakup kopalne kadi kliknite na spodnjo povezavo:
Električna kopalna kad GogiPet®

Kopalne kadi za pse

GogiPet kopalna kad za pse
GogiPet kopalna kad za pse je primerna za salone za nego psov in vzreditelje.

GogiPet® kopalna kad za pse

Kopalna kad za nego psov je izdelana iz nerjaveče kovine in primerna za nego psov velike in majhne rasti. Kopalna kad ima vrata in stopnico, ki omogoča vstop psa brez nepotrebnega dvigovanja psa. Opremljena je z deljenim, dvižnim, notranjim dnom. Stranski steni in hrbtna stran preprečijo pršenje vode v okolico in zaščitijo prostor. Kompletu je dodana tudi mešalna pipa, ki s pritiskom vode omogoča, da šampon hitro in preprosto sperete iz kožuha psa. Kad ima gibljivo odtočno cev in cedilo za dlako in umazanijo, ki prepreči mašenje odtokov.

Za več informacij in nakup kopalne kadi kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® klasične kopalne kadi za pse

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>

GogiPet ekipa priporoča, da si ogledate tudi druge koplane kadi in drugo opremo.