Bio Hundeshampoos, Hundebalsam und Hundekosmetik
Vi ste tukaj:: Domov » Kozmetika

Profesionalna, negovalna kozmetika za pse

Bubbles & Nature negovalna kozmetika za pse

GogiPet® ekipa namenja posebno pozornost zdravju psov, mačk in drugih hišnih ljubljenčkov. Tako je oblikovala kolekcijo Bubbles & Nature izdelkov, ki z mehurčki iz narave skrbijo za zdrav in lep izgled živali. Negovalna kozmetika je izdelana na naravni osnovi in ne vsebuje škodljivih kemikalij. Kozmetika ni testirana na živalih, ne vsebuje sestavin žvalskega izvora in se že desetletja uporablja v priznanih salonih za nego in striženje psov. Kolekcija vsebuje šampone, balzame, kreme in druge izdelke za nego psov in mačk.

GogiPet® kozmetika za nego psov in mačk Bubbles & Nature je bila razvita za profesionalno nego živali v salonih, vse bolj pa se uveljavlja tudi pri domači negi živali.

 • Naravni šamponi za pse

  GogiPet® šamponi za pse in druge živali so izdelani na naravni osnovi in ne vsebujejo živalim in ljudem škodljivih kemikalij. Šamponi niso testirani na živalin. Šamponi so 10-kratni koncentrati.

 • Balzami, spreji in drugi negovalni izdelki za pse

  GogiPet® izdelki za dodatno nego psov, ki jih uporabljajo vzreditelji, razstavljalci, negovalci psov, pasji frizerji, trenerji in odgovorni lastniki.

 • Negovalni parfumi za pse

  GogiPet® parfumi in dišave za pse Bubbles & Nature so izdelani na naravni osnovi in ne vsebujejo alkohola. Kožuh psa osvežijo, negujejo in dlako prehranijo od korena do konic.

 • Veleprodaja GogiPet izdelkov

  GogiPet® ekipa je dolgoletni spremljevalec negovalcev psov, pasjih frizerjev, vzrediteljev in veterinarjev. Z ugodnimi cenami in visoko kakovostjo izdelkov spremljamo naše poslovne partnerje že desetletja.

Naravni šamponi za pse

Izdelke za nego psov in mačk Bubbles & Nature že vrsto let uporabljajo vodilni negovalci psov in pasji frizerji po vsem svetu in dokazujejo, da za učinkovito nego živali niso potrebne škodljive kemika, testiranja na živalih in surovine žvalskega izvora. GogiPet kozmetika Bubbles & Nature uživa vedno večjo priljubljenost pri uspešni oskrbi živali. Paleta GogiPet Bubbles & Nature je priljubljena tudi vzrediteljih, razstavljavcih in odgovornih lastnikih psov.