GogiPet Pflegeprodukte für Hunde und Katzen

Izdelki za dodatno nego dlake, zob in blazinic

Dodatna nega in oskrba psov

GogiPet® izdelki za nego in oskrbo psov in mačk so izdelani na naravni osnovi in nimajo škodljivih kemikalij.
GogiPet® poleg visokokakovostnih šamponov za pse in mačke ponuja tudi učinkovite naravne izdelke za nego in oskrbo živali. Lep in zdrav izgled psa zahteva polg osnovne nege dlake tudi temeljito nego oči, zob in dlesni, nego tačk in smrčka in dodatno nego dlake, ki se rada sprijema in vozla. GogiPet® izdelki za nego in oskrbo živali niso testirani na živalih. Priljubljeni so predvsem pri vzrediteljih, razstavljavcih, negovalcih psov in pasjih frizerjih ter odgovornih lastnikih psov in mačk.

Balzam za nego dolge, zavozlane in sprijete dlake

Maska za dolgo in zahtevno dlako
Maska za dolgo in zahtevno dlako pomaga pri razvozlavanju sprijete in zavozlane dlake.

Bubbles & Nature maska za nego dolge in zavozlane dlake GogiPet®

Maska oziroma balzam za dolgo dlako z jojoba oljem, keratinom, cvetnim prahom in proteini svile iz kolekcije GogiPet je namenjena negi zahtevne, dolge ali sprijete in zavozlane dlake. Uspešno pomaga pri razvozlavanju dlake, prepreči novo sprijemanje in vozlanje ter vrača dlaki in koži naravno vlažnost. Priljubljena je predvsem pri negi dolgodlakih in razstavnih psov kot so: afganistanski hrt, bradati škotski ovčar, bišon, coton de tulear, havanec, koder, lhasa apso, maltežan, portugalski vodni pes, puli, svilasti terier, stari angleški ovčar , šicu, yorkshirski terier….ter mešanci.

Maska - balzam za dolgo dlako je 10 kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega balzama dobimo 2 litra in pol blzama za kopanje psov.
Pravilno doziranje balzama omogoča prihranek balzama in prihranek čas.

Za nakup balzama za dolgo dlako ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® maska - balzam za dolgo dlako Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo balzamov v večjem pakiranju.

Balzam za velik volumen dlake psov

Volumenski balzam
Volumenski balzam je namenjen negi psov, katerim želimo podariti velik volumen dlake.

Bubbles & Nature volumenski balzam za pse GogiPet®

Naravni balzam za dolgo dlako z volumnom, z jojoba oljem, vitamini B5, keratinom in proteini svile iz kolekcije GogiPet je namenjen negi dolgodlakih psov. Priljubljen je predvsem pri negi pudljev, bišonov, vseh vrst collijev, špicev in drugih pasem, kjer želimo doseči velik volumen dlake ter preprečiti vozlanje in sprijemanje dlake. Balzam za dolgo dlako z volumnom, iz kolekcije GogiPet, s svojo edinstveno formulo naredi dlako prožno in voljno za oblikovanje, obenem pa jo prehrani od korena do konic.

Volumenski balzam za dolgo dlako je 10 kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega balzama dobimo 2 litra in pol blzama za kopanje psov.
Pravilno doziranje balzama omogoča prihranek balzama in prihranek čas.

Za nakup volumenskega balzama za dolgo dlako ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® balzam za velik volumen dlake Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo balzamov v večjem pakiranju.

Sprej za odstranjevanje vozlov

Sprej za odstranjevanje vozlov
Sprej za odstranjevanje vozlov je namenjen negi dolge in zavozlane dlake psov.

Bubbles & Nature sprej za krtačenje dolge in zavozlane dlake GogiPet®

Balzam v spreju ali sprej za odstranjevanje vozlov je namenjen negi dolge, sprijete ali zavozlane dlake. Uspešno zmehča vozle in sprijete dele dlake. Dlaki podari prožnost, olajša razčesavanje in prepreči novo vozlanje. Sprej je primeren za vsakodnevno uporabo ter krtačenje zahtevne in dolge dlake. Priporočamo, da pri krtačenju uporabite Mulitbrush krtačo. Sprej zaščiti dlako pred UV žarki, prehrani jo od korena do konic ter ji podari sijaj in prožnost. Ker ne vsebuje barvil je primeren tudi za pse z belo dlako.

Za nakup spreja za odstranjevanje vozlov ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® sprej za odstranjevanje vozlov Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo spreja v večjem pakiranju.

Sprej za lep sijaj dlake

Sprej za sijaj dlake
Sprej za sijaj dlake podari kožuhu psa visok sijaj in intenzivnost barve.

Bubbles & Nature sprej za velik sijaj dlake GogiPet®

Sprej za sijaj dlake je namenjen negi dolge in kratke dlake. Ker ne masti je primeren za vsakodnevno krtačenje in česanje vseh vrst in tipov dlake. Priljubljen je predvsem pri kratkodlakih psih in psih, katerih dlaka potrebuje velik volumen in sijaj. Sprej za sijaj dlake s svojo naravno sestavo prehrani dlako od korena do konic in ne spremeni tipične strukture dlake. GogiPet sprej za sijaj dlake Bubbles & Nature je primerni za domačo in profesionalno uporabo. Na evropskem tržišču je prisoten več kot 15 let. Pakiran je v prozornih plastenkah zato, ker želi proizvajalec pokazati strukturo emulzije. Naš sprej za sijaj dlake ima prikazano surovinsko sestavo.

Za nakup spreja za večji sijaj dlake ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® sprej za sijaj dlake Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo spreja v večjem pakiranju.

Krema za nego blazinic

Krema za nego blazinic
Krema za nego blazinic je namenjena negi suhe in poškodovane kože.

Bubbles & Nature krema za nego tačk in smrčkov GogiPet®

Krema za nego tačk in smrčkov psov je preventivno namenjena vzdrževanju naravne vlažnosti in prožnosti občutljivih blazinic in smrčkov. Blazinice so mnogokrat poškodovane od hoje po grobih kamnih in praskanju po zemlji. Z rednim nanašanjem kreme preprečimo pokanje kože, preventivno pa koži podarimo naravno vlažnost. Krema za tačke je primerna za vse letne čase in vse velikosti in pasme psov. Priljubljena je tako pozimi kot poleti. Pozimi krema za tačke uspešno zaščiti tačke in smrček pred mrazom in soljo, poleti pa uspešno pred vročim asfaltom in ostrimi kamni. Kot alternativo lahko za zaščito tačk psu obujete čevlje.

Za nakup kreme za tačke in smrčke ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® krema za tačke in smrčke psov Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo kreme v večjem pakiranju.

Emulzija za nego obarvane dlake

Emulzija
Emulzija odstrani obarvanost dlake na šapah, glavi in intimnih predelih.

Bubbles & Nature losjon za nego predelov okoli oči GogiPet®

Losjon za nego oči vsebuje izvlečke kamilice, slezovca in pomaranče. Preventivna uporaba prepreči obarvanost dlake okoli oči in omogoči hitro in preprosto odstranjevanje izcedkov. Če je dlaka že obarvana bo emulzija postopno odstranila obarvanost in preprečila nastanek nove obarvanosti dlake. Emulzija je primerna tudi za odstranjevanje obarvanosti dlake na gobčku, tačkah in intimnih predelih. Emulzija deluje antibakterijsko in prepreči srbečico. GogiPet emulzija za nego oči Bubbles & Nature je primerni za domačo in profesionalno uporabo. Na evropskem tržišču je prisotna več kot 15 let.

Za nakup emulzije za nego predelov okoli oči ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® emulzija za nego oči Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo emulzije v večjem pakiranju.

Odstranjevalec prekomernega solzenja

Odstranjevalec solznih madežev
Odstranjevalec solznih madežev Prehransko dopolnilo

GogiPet odstranjevalec solznih madežev odstrani madeže in prepreči nastanek novih madežev - prehransko dopolnilo.

Če želite preprečiti nastanek obarvanosti dlake okoli oči morate najprej poiskati vzrok. Najpogostejši vzrok je prekomerno solzenje, zamšeni solzni kanali in različna vnetja. Da bi odpravili vzrok za prekomerno solzenje in obarvanost dlake okoli oči priporočamo, da v hrano vašega hišnega ljubljenčka dodajate prehransko dopolnilo z močjo kurkume in juke. Istočasno je smoterno predel okoli oči čistiti z Bubbles & Nature emulzijo za nego obarvane dlake.

Za več informacij in nakup kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® odstranjevalec solznih madežev - prehransko dopolnilo.

Kapljice za odstranjevanje obarvanost dlake

Kapljice za izpiranje oci in in nego obarvane dlak
Kapljice za izpiranje oci in in nego obarvane dlak za pse in macke

GogiPet kapljice za oči in čiščenje obarvane dlake uspešno negujejo in očistijo oči, odstranijo obarvanost dlake okoli oči, na gobčku, tačkah in intimnih predelih ter preprečijo nastanek kove obarvanosti.

Obarvanost dlake okoli oči se pojavi kot posledica zamašenih solznih kanalov, vnetij in prekomernega solzenja. Solze imajo nizek Ph, zato dlako obarvajo in lahko privedejo celo do odpadanja dlake. Poleg rednega čiščenja oči in predelov okoli oči je priporočljivo odstraniti vzrok za nastanek obarvanost. S prehranskim dopolnilom GogiPet® odstranjevalec solznih madežev boste očistili očesne kanale, pomirili vnetja in tako preprečili nastavek nove obarvanosti dlake. Oči in dlako okoli oči očistite z kapljicami za oči.
Za več informacij in nakup kliknite na: GogiPet® kapljice za izpiranje oči in čiščenje dlake.

Sprej za nego zob in dlesni

Sprej za nego zob in dlesni
Sprej za nego zob in dlesni odstrani slab zadah, zobni kamen in blaži vnetja.

Bubbles & Nature sprej za nego zob in dlesni GogiPet®

Sprej za nego zob in dlesni vsebuje klorheksidin in ima okus lubenice. Sprej čisti zobe in dlesni, prepreči nastanek zobnega kamna, odstrani slab zadah in zobne obloge, deluje antiseptično, dezinfekcijsko in blaži vnetja. Sprej uspešno nadomesti ščetkanje. Primeren je za pse vseh velikosti. Učinkovitost spreja lahko dodatno povečate s priboljški in igračami za pse. Primeren je za osnovno in dodatno nego zob.

Za nakup spreja za čiščenje zob ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® sprej za čiščenje zob Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo sprej v večjem pakiranju.

Emulzija za nego uhljev

Emulzija za ušesa
Emulzija za ušesa je namenjena negi ušesnega kanala.

Bubbles & Nature emulzija za nego ušesnega kanala GogiPet®

Psi imajo dolg ušesni kanal v obliki črke L, kar pomeni, da se na zavoju hitro nabere umazanija. Tudi tujki lahko hitro vstopijo v uho in jih je zaradi oblike ušesa težko odstraniti. Če v pasje uho med plavanjem pride voda, ta lahko steče ušesni kanal in s tem poveča možnost vnetij. Toplo, vlažno in temno okolje v ušesnem kanalu je primerno za hitri razvoj vnetja. Losjon za čiščenje ušes uspešno odstrani umazanijo v ušesnem kanalu, neguje kožo in deluje antibakterijsko. Tako prepreči vnetja. Negovalni losjon za čiščenje ušes, za pse in mačke je primeren tako za čiščenje ušesnega kanala kot ušesne školjke.

Za nakup emulzije za nego ušesnega kanala ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® emulzija za nego ušes Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo emulzija v večjem pakiranju.

Puder za nego ušes

Ušesni puder
Ušesni puder za pse in macke

GogiPet ušesni puder za pse in mačke

Puder za nego ušesnega kanala uspešno zmanjša vlažnost v ušesnem kanalu in tako prepreči razvoj bakterij, nastanek srbečice in neprijetnih vonjav. Ušesni puder je nezamenljiv pripomoček pri puljenju dlake iz ušesnega kanala. Prepreči spodrsavanje dlake in omogoča lep oprijem dlake med puljenjem. Zamašen ušesni kanal spodbuja nastanek bakterij in lahko privede do trajnih poškodb sluhovoda. Priporočamo redno odstranjevanje dlake iz ušes in čiščenje ušesnega kanala. Pri puljenju dlake iz ušesnega kanala lahko uporabite tudi pinceto ali naprstnik za trimanje psov.
Za več informacij in nakup ušesnega pudra kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® ušesni puder za pse in mačke.

Multifunkcijski sprej za nego dlake

GogiPet Magic Care
GogiPet Magic Care je multifunkcijski sprej za nego zavozlane in zahtevne dlake.

Magic Care multifunkcijski sprej za razvozlavanje in striženje dlake GogiPet®

Originalni GogiPet® Magic Care multifunkcijski sprej za razvozlavanje dlake je preprosta rešitev za vse težave, na katere lahko naletite med nego in striženjem psov. Sprej je preprosto najboljša rešitev za razvozlavanje sprijete in zavozlane dlake, za česanje in krtačenje dlake, za striženje ter zaščito pred umazanijo in madeži. Magic Care sprej daje dlaki naravno vlažnost in prožnost, kar omogoči lahkotno krtačenje tudi zelo zavozlane dlake. Sprej ne spremeni strukture dlake. Primeren je za vse tipe dlake in vse vrste psov.

Za nakup multifunkcijskega spreja ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® multifunkcijski sprej Magic Care.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo sprej v večjem pakiranju.

Lastnosti GogiPet Magic Care spreja:

 • uspešno pomaga pri razvozlavanju sprijete in zavozlane dlake
 • varuje dlako pred vozlanjem in sprijemanjem
 • dlaki daje naravno vlažnost in prožnost
 • dlako prehrani od korena do konic
 • kožuh varuje pred umazanijo in madeži urina
 • zagotovi lahkotno nego brez cukanja
 • varuje kožuh pred elektrenjem dlake
 • zagotovi preprosto in hitro glajenje dlake
 • zagotovi lahkotno striženje dlake z glavnikom ali brez
 • deluje proti staranju dlake in kože
 • zagotovi hitrejše sušenje in nego dlake
 • ne masti in ne lepi dlake
 • deluje kot negovalni balzam in je primeren za suho ter mastno dlako.

Blut Stopper

Blutstopper
Blutstopper je puder za hitro zaustavitev krvavitve.

GogiPet® puder za hitro zaustavitev krvavitve Blut Stopper

Puder za hitro zaustavitev krvavitve je nepogrešljiv del opreme vsakega odgovornega lastnika psa in obvezn del opreme vsakega pasjega frizerja in negovalca psov. Puder hitro in preprosto zaustavi krvavitev, razkuži in prepreči vnetja. Primeren je za manjše, površinske rane. Je nepogrešljiv pripomoček pri krajšanju krempljev. Blut Stopper z benzokainom deluje protibolečinsko, razkužuje in prepreči nastanek vnetij. Puder ne obarva dlake in nima vonja.

Za nakup pudra za zaustavitev krvavitve ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® puder za zaustavitev krvavitve - Blut Stopper.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo pogoje poslovanja za poslovne partnerje.

Nazaj na ogled GogiPet Bubbles & Nature kozmetike

GogiPet negovalna kozmetika za pse Bubbles & Nature

Kolekcija negovalne kozmetike za pse vsebuje poleg šamponov in balzamov tudi izdelke za nego ušes, zob, krempljev in negovalne parfume.
Za celoten pregled kliknite na sliko.
>>>>>>>>>>>>>

Bubbles & Nature izdelki za dodatno nego in oskrbo psov GogiPet so izdelani na naravni osnovi brez škodljivih kemikalij.