GogiPet Silk Care Pflegeprodukte für Hundefriseure

Distribucija in prodaja izdelkov za pse

Distribucija in veleprodaja GogiPet izdelkov

GogiPet distribucija in veleprodaja
GogiPet distribucija in veleprodaja izdelkov za poslovne partnerje

GogiPet® ekipa že vrsto let sodeluje z vodilnimi pasjimi frizerji, negovalci psov, vzreditelji, trenerji, veterinarji in trgovci ter jim zagotavlja ugodne cene večjih pakiranj izdelkov. V naši ponudbi boste tako našli pakiranja negovalne kozmetike po 4 kos z dodatno ugodnimi cenami. Tako lahko frizer ali negovalec psov kozmetiko prodaja ali pa jo ima za lastno uporabo. Za večje salone in vzreditelje, za lastno porabo, nudimo kupcem tudi literske in pet literske plastenke. Posebno ugodne cene nudimo trgovcem pri nakupu igrač, opreme, kozmetike in pripomočkov za nego in striženje psov.

Vabimo vas, da se v naši spletni trgovini Onlinezoo registrirate kot poslovni partner in si zagotovite dodatne ugodnosti pri nakupu GogiPet izdelkov.

GogiPet negovalna kozmetike za pse

Velika pakiranja naravne kozmetike
Velika pakiranja naravne kozmetike s posebej ugodnimi cenami.

GogiPet ekipa je za frizerje in manjše trgovce pripravila posebna pakiranja kozmetike po štiri kos. Ta pakiranja so namenjena lastni porabi in istočasni prodaji v trgovini. Frizerjem in negovalcem psov tako ni treba kupovati večjih pakiranj za lastno porabo in manjših pakiranj za prodajo. Cena paketa štirih kosov 250 ml šampona je skoraj enaka literskemu pakiranju.

>>> Oglejte si ponudbo velikih pakiranj <<<

Lastnike trgovin vabimo, da se naši spletni trgovini registrirajo kot poslovni partnerji in si pridobijo dodatne ugodnosti pri nakupu izdelkov.

GogiPet naravna kozmetika za salone in vzreditelje

Šamponi za salone za nego psov
Šamponi za salone za nego psov z najugodnejšo ceno v 1 l in 5 l plastenkah.

Dobro obiskanim salonom nudimo GogiPet® naravne šampone v 1l in 5l plastenkah.

>>> Poceni negovalna kozmetika za pse v 1l plastenkah in 5l kanistrih <<<

GogiPet šampon za pse je 10 kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 1l koncentriranega šampona dobimo 10l navadnega (komercialnega) šampona za kopanje psov.
Iz 5l kanistra tako dobimo 50l navadnega šampona.

Lastnike trgovin vabimo, da se naši spletni trgovini registrirajo kot poslovni partnerji in si pridobijo dodatne ugodnosti pri nakupu šamponov in balzamov.

Nazaj na ogled GogiPet Bubbles & Nature kozmetike

GogiPet negovalna kozmetika za pse Bubbles & Nature

Kolekcija negovalne kozmetike za pse vsebuje poleg šamponov in balzamov tudi izdelke za nego ušes, zob, krempljev in negovalne parfume.
Za celoten pregled kliknite na sliko.
>>>>>>>>>>>>>

Popolni pregled kozmetike in izdelkov za nego in striženje psov najdete na naslednji povezavi Izdelki za salone in veterinarje.