Parfum für Hunde und Katzen

Parfumi za pse

Negovalni parfumi za pse

GogiPet® naravni parfumi za pse Bubbles & Nature
Parfumi in dišave iz kolekcije GogiPet so narejeni brez prisotnosti alkohola. Dlako psov in mačk naredijo svežo in lepega videza z vonjem aloje vere, bombaža, cimeta in ingverja. Parfumi za pse so izdelani na osnovi naravnih olj in dišav, ki so prijetne za živali in jih ne motijo. Psi ali mačke niso veliki ljubitelji kopanja, poleg tega ima vsak pes ali mačka svoj značilni vonj, ki je lahko tudi neprijeten. Parfumi in dišave za pse ali mačke niso le dišave, ki bi prikrivale neprijetne vonjave. Parfumi iz kolekcije GogiPet imajo tudi negovalno funkcijo. Poleg tega, da kožuh osvežijo in da mu dajejo nežen in svež vonj, pospešujejo ter krepijo rast dlake, negujejo kožo in odstranjujejo prhljaj. Dlako nahranijo od korena do konic s hranljivimi snovmi.

Negovalni parfum z aloe vero

Naravni parfum z aloe vero
Naravni parfum z aloe vero ima sladek, mehak in svež vonj.

Bubbles & Nature naravni parfum za pse z aloe vero in ognjičem GogiPet®

Negovalni parfum za pse z aloe vero in ognjičem s svojo sestavo in sladkim ter mehkim vonjem lepo osveži kožuh psa. Dlako prehrani in ji vrne sijaj. Izdelan je iz olj in dišav, ki so za ljudi in pse zelo prijetni. Parfum deluje tudi proti staranju kože in dlake, varuje pred nastankom prhljaja in spodbudno deluje na imunski sistem. Parfum ima psom prilagojen ph faktor, ne vsebuje alkohola in sestavin, ki so testirane na živalih.

Za nakup negovalnega parfuma z aloe vero in ognjič ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® parfum z aloe vero in ognjičem Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo prafumov v večjem pakiranju.

Negovalni parfum s semeni

Parfum z bombažnimi semeni
Parfum z bombažnimi semeni ima svež in nežen vonj.

Bubbles & Nature parfum z izvlečki bombažnih semen GogiPet®

GogiPet negovalni parfum za pse z izvlečki bombažnih semen je primeren za domačo in profesionalno uporabo. S svojo sestavo, čistim in svežim vonjem parfum lepo osveži kožuh psa in prepreči elektrenje dlake. Dlako nahrani in ji daje sijoč videz. Vonj bombaža poživlja in pozitivno vpliva na razpoloženje. Parfum je na evropskem tržišču prisoten več kot 15 let. Pakiran je v prozornih plastenkah, saj želi proizvajalec pokazati strukturo emulzije. Naš negovalni parfum za pse z izvlečkom bombažih semen ima prikazano surovinsko sestavo, ne vsebuje alkohola in ni testiran na živalih.

Za nakup negovalnega parfuma "Bombažek" ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® parfum z bombažem Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo prafumov v večjem pakiranju.

Negovalni parfum z ingverjem

Parfum za pse z ingverjem
Parfum za pse z ingverjem ima intenziven in sladek vonj.

Bubbles & Nature parfum za pse z ingverjem GogiPet®

Negovalni parfum za pse je izdelan iz izvlečkov ingverja. S svojo sestavo, močnim in zeliščno - sladkim vonjem lepo osveži pasji kožuh, dlako pa prehrani in ji vrne sijaj. Vsebuje antioksidante in deluje proti toksinom in proti glivicam. Negovalni parfum prepreči izpadanje in elektrenje dlake ter olajša česanje. GogiPet negovalni parfum za pse z ingverjem je primeren za domačo in profesionalno uporabo. Na evropskem tržišču je prisoten več kot 15 let. Pakiran je v prozornih plastenkah, saj želi proizvajalec pokazati strukturo emulzije.

Za nakup negovalnega parfuma z ingverjem ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® parfum z ingverjem Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo prafumov v večjem pakiranju.

Negovalni parfum za pse "My Dog"

Parfum za pse "My Dog"
Parfum za pse "My Dog" ima lahek in sladek vonj.

Bubbles & Nature parfum za psa "My Dog" iz kolekcije GogiPet®

Naravni parfum za pse "My Dog" je izdelan iz izvlečkov ricinusovega olja in dišav. S svojo sestavo, nežnim in opojnim vonjem lepo osveži pasji kožuh, dlako pa prehrani in ji vrne sijaj. Redna uporaba parfuma pospešuje in krepi rast dlake, neguje kožo in odstranjuje prhljaj. GogiPet negovalni parfum za pse "My Dog" je primeren za domačo in profesionalno uporabo. Na evropskem tržišču je prisoten več kot 15 let. Pakiran je v prozornih plastenkah, saj želi proizvajalec pokazati strukturo emulzije.

Za nakup negovalnega parfuma "My Dog" ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® parfum za pse "My Dog".
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo prafumov v večjem pakiranju.

Negovalni parfum "My Cat"

Naravni parfum My Cat
Naravni parfum My Cat ima mehak in sladek von.

Bubbles & Nature negovalni parfum za mačke GogiPet®.

Naravni parfum za mačke "My Cat" je izdelan iz izvlečkov ricinusovega olja in dišav. S svojim lahkotnim in sladkim vonjem lepo osveži mačji kožuh, dlako pa prehrani in ji vrne sijaj. Sestava parfuma pospešuje in krepi rast dlake, neguje kožo in odstranjuje prhljaj. Parfum za mačke je primeren za domačo in profesionalno uporabo. Na evropskem tržišču je prisoten več kot 15 let. Pakiran je v prozornih plastenkah, saj želi proizvajalec pokazati strukturo emulzije. Naš negovalni parfum za mačke ima prikazano surovinsko sestavo.

Za nakup negovalnega parfuma "My Cat" ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® parfum za mačke.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo prafumov v večjem pakiranju.

Nazaj na ogled GogiPet Bubbles & Nature kozmetike

GogiPet negovalna kozmetika za pse Bubbles & Nature

Kolekcija negovalne kozmetike za pse vsebuje poleg šamponov in balzamov tudi izdelke za nego ušes, zob, krempljev in negovalne parfume.
Za celoten pregled kliknite na sliko.
>>>>>>>>>>>>>

GogiPets Bubbles & Nature negovalni parfumi za pse in mačke so izdelani na naravni, rastlinski osnovi brez alkohola in škodljivih kemikalij.