Hundetaschen in Hülle und Fülle
Vi ste tukaj:: Domov » Torbe » Pasje torbe

Torbe za pse

Pasje torbe

Moderne torbe za pse
Moderne torbe za pse so lahke in udobne za nošenje.

Torbe za pse in druge hišne ljubljenčke.

Torbe za pse olajšajo dolge sprehode, ki jih kužki včasih ne zmorejo sami in omogočajo varen prevoz psov z avtobusi, vlaki in letali. Če bo vaš kuža med prevozom v torbi, ne po potreboval nagobčnika. Poleg tega je torba lahko varno zavetje psa na potovanju in primeren transportni box za obisk veterinarja ali pasjega frizerja. Torbe za pse so primerne tudi za mačke, hrčke, ptice in druge hišne ljubljenčke.
Priporočamo, da za krajše sprehode, kadar psa ne boste dolgo zadrževali v torbi, izberete poceni, mehke tekstilne torbe. Za daljše sprehode, potovanja ali v primeru, kadar potrebujemo torbo tudi kot ležišče za psa, pa so primernejše torbe s kompaktnim ohišjem in z ramenskim trakom.

Za več informacij in nakup torb kliknite na spodnjo povezavo:
Torbe, ki jih priporoča ekipa GogiPet®

Nazaj na opremo za prevoz in transport psov

Torbe iz kolekcije GogiPet

V kolekciji GogiPet boste našli poceni mehke torbe in moderne torbe za pse s kompaktnim tekstilnim ohišjem, ki so primerne za pse do teže 4 kg. Vecina torb je prakticno oblikovanih tako, da so zložljive in jih po uporabi preprosto pospravite, tudi, ce živite v manjšem stanovanju. Ce potrebujete torbo kot pripomocek za sprehod, kadar vaš kuža ne bi zmogel celotne poti, priporocamo, da izbirate med mehkimi tekstilnimi torbami, ki jih lahko zelo dobro zložite in pospravite v osebno torbico, vrecko ali nahrbtnik. Mehke torbe so primerne za krajše sprehode in potepanja. Za daljša potepanja, prevoz in transport psov, pa priporocamo zložljive torbe, ki so izdelane iz kompaktnega ohišja, notranjost pa je opremljena z udobno blazino. Kompaktne torbe so na potovanjih primerne tudi kot ležišce za pse. V kolekciji torb za pse boste našli tudi torbe, ki se lahko uporabijo kot nahrbtnik in posebej oblikovane torbe za potovanje z letali. Vse torbe za pse so opremljene z varnostno zaponko, nudijo dober pretok zraka, vecina pa omogoca nošenje tudi preko ramena.
Za ogled torb kliknite na sliko
>>>>>>>>>>>>>