Hochwertige Hundebekleidung mit Funktion
Vi ste tukaj:: Domov » Moda

Moda za velike in majhne pse

Pasja moda

Moda za pse vseh velikosti:
Moda za pse vseh velikosti: jakne, vetrovke, anoraki, parke, obutev in drugo.

Oblačila za pse

Kolekcija modnih oblačil za pse, ki jih priporoča ekipa GogiPet je izdelana v Fair Trade proizvodnji. Kolekcijo sestavljajo topla zimska oblačila, dežni plaščki, palerine in vetrovke, pleteni in termo velur puloverji, majice, hlače, krila, čevlji in nogavice. Oblačila so primerna za vse letne čase. Telo psa zaščitijo pred mrazom, soncem, dežjem, vlago in umazanijo. Oblačila so namenjena psom velike in majhne rasti, v kolekciji pa boste našli tudi oblačila za pse krepke - močne postave. GogiPet oblačila za pse sestavljajo tudi oblačila za posebne priložnosti, ki so elegantna in svečana, primerna za poroke, praznovanja, obisk gledališč in drugih svečanih trenutkov.

 • Zimska moda za pse

  GogiPet kolekcija modnih izdelkov za pse vsebuje tople in podložeme jakne, puloverje, parke, anorake in druge izdelke.

 • Vetrovke, pelerine, obutev in nogavice & CO

  GogiPet vetrovke in pelerine varujejo telo psa pred dežjem, vlago in umazanijo. Kombinirate jih lahko z obutvijo in drugimi modnimi izdelki.

 • Jesenska in spomladanska moda za pse

  Modno kolekcijo za pse sestavljajo tudi majice, T-shirts, krila, kavbojke, pijame, trenirke in drugo.

 • Modni dodatki za pse

  GogiPet modne dodatke za pse sestavljao mašnice, pentlje, sponke, kravate, perilo in drugo.

 • Novoletni izdelki za pse

  Novoletni prazniki prinašajo trenutke, ki jih želimo preživeti s svojimi bližnjimi in med njimi so zagotovo naši štirinožni prijatelji. Za njih smo pripravili puloverje, jakne, kravate, sponke in druge izdelke z novoletnimi motivi.

GogiPet oblačila za pse so modno oblikovana in udobna za nošenje. V kolekciji boste našli oblačila izdelana iz zimskih materialov, nepremočljivih materialov in tankih pletenin ter tkanin. Oblačila so izdelana v različnih krojih. Nekatera se oblačijo preko glave, druga se zapenjajo z ježki in tretja z mehkimi pritiskači. Kroj je lahko oblikovan z rokavi, z rokavi in hlačnicmi, z visokim ali nizkim ovratnikom, kapuco in podobno. Prepričani smo, da boste med GogiPet oblačili našli prava za vašega štirinožnega prijatelja.