Effiziente Hundekämme und Katzekämme

GogiPet glavniki za pse

Glavniki za pse

GogiPet glavniki za pse in druge živali
GogiPet glavniki za pse in druge živali so namenjeni profesionalni in ljubiteljski negi.

Zakaj potrebujem glavnik za psa ali mačko?

Glavniki so namenjeni vsakodnevnem česanju psov, mačk in drugih živali z dlako. Vsakodnevna nega psov in mačk zajema krtačenje in česanje dolge dlake. S krtačenjem prezračimo kožuh, odstranimo umazanijo, odpadajočo dlako in podlanko. Po krtačenju sledi česanja. Z glavnikom gladimo dlako, preprečimo vozlanje in sprijemanje dlake in odstranimo manjše vozle. Pri zelo zavozlani in sprijeti dlaki priporočamo, da uporabite izdelke za razvozlavanje dlake. Po česanju z glavnikom izgleda kožuh psa ali mačke urejen in svežega videza.

Nega psov in mačk zahteva tudi redno kopanje z negovalnimi kozmetičnimi izdelki, med katere spadajo šamponi in balzami. Z rednim kopanjem očistimo kožuh, odstranimo odvečno maščobo, parazite in kožuhu podarimo lep in zdrav izgled. Dlako nekaterih psov in mač je treba občasno tudi krajšati. Pri tem priporočamo uporabo škarij, ki so posebej oblikovane iz izdelane za striženje živali.

Za nego in česanje kratke dlake priporočamo uporabo strgal, čohal, trimerjev in Coat Mastrov.

Glavniki z držalom

GogiPet glavniki z držalom
GogiPet glavniki z držalom za dolgodlake pse in druge živali

Glavniki za pse in mačke z mehkim ročajem

GogiPet® glavniki za pse in mačke so sestavljeni iz ergonomsko oblikovanega ročaja in kovinskih konic. Ročaj je izdelan iz plastike in gumijaste obloge, ki omogoči, da glavnik lepo leži v roki in ne drsi. Kovinske konice ne rjavijo in nimajo ostrih robov, ki bi poškodovali kožo ali dlako. Med glavniki boste našli glavnike za zelo dolgo in kratko dlako, gosto in redko dlako in glavnike za dlako s podlanko.
GogiPet® glavniki za pse in mačke so oblikovani v Avstriji in namenjeni profesionalni in ljubiteljski negi psov, mačk in drugih živali z dlako.

Za več informacij in nakup glavnikov kliknite na spodnje povezave:
GogiPet® glavnik s 16 konicami za zelo dolgo in gosto dlako,
GogiPet® glavnik z 29 konicami za srednje gosto dlako,
GogiPet® glavnik z 36 konicami za redko dlako in ravnanje kodraste dlake,
GogiPet® glavnik z dolgimi in kratkimi konicami za nego dlake s podlanko.

Glavniki brez držala

Frizerski glavniki in glavniki z vrtljivimi konica
Frizerski glavniki in glavniki z vrtljivimi konica so namenjeni striženju dlake in negi goste, sprijete ter zavozlane dlake.

Frizerski glavniki in glavniki z vrtljivimi konicami

GogiPet® frizerski glavniki
so nepogrešljiv pripomoček pri striženju psov. Kovinske konice ne rjavijo in nimajo ostrih robov. Frizerski glavniki so namenjeni striženju psov s škarjami in zaključnemu ter finemu česanju. Glavniki ima na eni polovici goste konice in na drugi polovic redke konice.

GogiPet® glavniki z vrtljivimi konicami so izdelani iz plastike in kovinskih konic. Konice ne rjavijo in nimajo ostrih robov. Glavniki so namenjen negi zelo goste, zavozlane in sprijete dlake. Vrtljive konice lepo drsijo skozi dlako, je ne pulijo in ne poškodujejo. Primeren je tudi za občutljive pse in navajanje mladičev na česanje. Če je dlaka zelo zavozlana priporočamo, da si pri negi pomagate z rezilom za razvozlavanje sprijete dlake.

Za več informacij in nakup glavnikov kliknite na spodnje povezave:
GogiPet® frizerski glavnik
GogiPet® glavnik z vrtljivimi konicami.

Majhni glavniki za pse

GogiPet majhen glavnik
GogiPet majhen glavnik je namenjen negi dlake na težko dostopnih delih telesa.

GogiPet glavniki za česanje dlake okoli oči in odstranjevanje zajedalcev

GogiPet®
glavnik za pse in mačke je oblikovan v Avstriji na osnovi dolgoletnih izkušenj. Glavnik je majhne in ima za 90 stopinj zasukan ročaj, ki omogoča preprosto nego in česanje dlake med očmi, na gobčku in odstranjevanje zajedalcev. Konice glavnika so zelo goste, lepo odstranijo izcedke iz oči, umazanijo na gobčku in zajedalce ter nimajo ostrih robov. Glavnik je primeren tudi za ravnanje dlake pri psih majhne rasti.


Za več informacij in nakup glavnika kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® majhen glavnik z zelo gostimi konicami

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>