Hochwertige Hundescheren für Ihren Hundefriseurbedarf

Profesionalna oprema za nego psov

Škarje za nego psov

GogiPet škarje
GogiPet škarje za striženje dlake psov in drugih živali.

Škarje za striženje psov.

Striženje dlake psov in mačk je postopek, ki zahteva nekaj ročnih spretnosti in pravilno izbrane pripomočke. Za striženje dlake do dolžine 1,5 cm lahko uporabite strojčke za striženje psov, če pa želite, da je dlaka daljša od 1,5 cm boste morali uporabiti škarje.
GogiPet® škarje so izdelane iz japonskega jekla, ki je trpežno, lahko in omogoča večkratno brušenje škarij. Škarje so primerne za profesionalno in ljubiteljsko striženje psov, mačk in drugih živali. Večina škarij je opremljena z gumijastimi obročki, ki preprečijo drsenje prstom med striženjem in "stopperjem", ki omogoča tiho delovanje škarij. Škarje imajo optimalno razmerje med ceno in kvaliteto škarij. Primerne so za vse vrste in tipe dlake ter pasme psov in mačk.

Ravne škarje

Ravne škarej
Ravne škarej za ljubiteljsko in profesionalno striženje psov.

GogiPet® ravne škarje za striženje psov.

GogiPet® ravne škarje za striženje psov so namenjene striženju vseh ravnih linij. Uporabljajo se predvsem za striženje trupa in nog. Izbirate lahko med različnimi dolžinami škarij. Škarje do dolžine 18 cm so primerne za striženje majhnih psov in mačk, škarje daljše od 18 cm pa za srednje velike in velike pse. Med GogiPet škarjami boste našli škarje z mat, sijočo in titan polituro, kakor tudi posebej oblikovane škarje za levičarje.

Za več informacij in nakup škarij kliknite na spodnje povezave:
GogiPet® škarje iz japonskega jekla
GogiPet® škarje s titan polituro
GogiPet® škarje za levičarje

Ukrivljene škarje

GogiPet ukrivljene škarje
GogiPet ukrivljene škarje za profesionalno in ljubiteljsko nego psov.

GogiPet® ukrivljene škarje za striženje psov.

GogiPet® ukrivljene škarje za striženje psov so namenjene striženju vseh neravnih linij. Uporabljajo se predvsem za striženje glave, ušes in repa. Izbirate lahko med različnimi dolžinami škarij. Škarje do 18 cm so primerne za striženje majhnih psov, škarje daljše od 18 cm pa za srednje velike in velike pse. Med GogiPet škarjami boste našli škarje z mat, sijočo in titan polituro, kakor tudi škarje za levičarje in zelo majhne škarje za striženje predelov okoli oči.

Za več informacij in nakup škarij kliknite na spodnje povezave:
GogiPet® škarje iz japonskega jekla
GogiPet® škarje s titan polituro
GogiPet® škarje za levičarje

Modelirke in efilirke

Modelirke in efilirke
Modelirke in efilirke dajo kožuhu pos striženju naraven videz.

GogiPet® modelirke in efilirke za striženje psov.

GogiPet® efilirke in modelirke so namenjene redčenju in krajšanju dlake psov in mačk. Škarje se uporebljajo tudi za odpravljanje napak po striženju s strojčki in klasičnimi škarjemi ter oblikovanje prehodov iz dolge na kratko dlako. V kolekciji GogiPet boste našli škarej z redkimi in gostimi zobmi. Škarje z redkimi zobmi so primerne za strižene grobe, trde in goste dlake, škarje z gostimi zobmi pa za striženje tanke in fini dlake. Kolekcija vsebuje enostranske in dvostraneke efilirke ter modelirke. Katere izberete je odvisno od načina striženja dlake, tehnike striženja in vrste dlake.

Za več informacij in nakup škarij kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® modelirke in efilirke za striženje psov

Majhne škarje

GogiPet škarje za šape
GogiPet škarje za šape so namenjene odstranjevanju dlake med blazinicami.

GogiPet® škarje za tačke.

GogiPet® škarje za tačke so namenjene striženju dlake med blazinicami in med očmi. Škarje so izdelane iz japonskega jekla in imajo zaokroženo konico, ki dodatno varuje pred poškodbami. Namenjene so ljubiteljski in profesionalni negi psov. Uporabljajo se predvsem pri psih majhne in srednje velike rasti ter mačkah. Škarje so lahke, zelo majhne in se lahko večkrat brusijo.

Za več informacij in nakup škarij kliknite na spodnjo povezavi:
GogiPet® škarje za tačke

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>

Ekipa GogiPet priporoča, da si ogledate tudi druge škarje za striženje psov.