Veliki in mali brivniki za pse

Brivniki za pse

GogiPet strižniki za pse
GogiPet strižniki za pse za profesionalno in ljubiteljsko nego psov.

Strojčki za striženje psov, mačk in drugih hišnih ljubljenčkov

GogiPet® ekipa že desetletja sodeluje pri opremljanju salonov za nego in striženje psov, pri izobraževanju groomerjev in usposabljanju ljubiteljskih negovalcev in lastnikov psov in mačk. Frizerjem in negovalcem psov nudimo različne vrste in tipe strojčkov za striženje.

Večina negovalcev psov in pasjih frizerjev uporablja za striženje psov in mačk ti. Snap On ali Clip sistem, ki je poznan tudi kot Oster sistem. Ta sistem je prevzela tudi GogiPet ekipa in z njim opremila inovativne, zelo lahke in tihe strojčke GogiPet. Tako lahko frizerji, ki svoj stari strojček zamenjajo z novim GogiPet strojčkom zadržijo svoje nastavke. Strojčki so namenjeni profesionalnem in ljubiteljskem striženju psov.

V kolekciji strojčkov za striženje psov boste našli tudi zelo majhne, tihe in udobne strojčke za striženje dlake med blazinicami, med očmi in na intimnih predelih.

Poceni in kakovostni brivniki za pse

GogiPet® strojčki za striženje psov in mačk so namenjenji profesionalni in ljubiteljski negi psov. Izdelani so iz ergonomsko oblikovanega ohišja, ki lepo leži in ne drsi v roki. Opremljeni so z dvo ali več stopenjskim motorjem, ki je zelo tih, lahek in ima nizko stopnjo vibracij. Kolekcija GogiPet strojčkov za striženje psov vsebuje strojčke za osnovna striženja in fine strojčke za zaključna striženja.

Brivnik za pse GogiPet Horus

GogiPet Horus
GogiPet Horus profesionalni strižnik za pse.

Strojček za striženje psov Horus je primeren za ljubiteljsko in profesionalno striženje psov. Združljiv je s Snap On ali Clip nastavki različnih proizvajalcev kot so GogiPet, Oster, Heiniger, Aesculap, Wahl, Andis in drugi. Strojček odlikuje nov, dvostopenjski motor, nizka stopnja vibracij, tiho delovanje in nizka teža. Strojček je zmogljiv in primeren tudi za striženje zelo goste in sprijete dlake. Uporabite ga lahko z nastavki različnih dolžin in distančniki.

GogiPet® Horus je univerzalni strojček za striženje psov in mačk, ki je nepogrešljiv v vsakem salonu. Priporočamo ga tudi vsem ljubiteljskim negovalcem psov in vzrediteljem, ki želijo imeti kakovosten in trpežen strojček, ki je primeren za striženje vseh velikosti psov in vseh vrst in tipov dlake.

Več informacij o strojčku najdete na naslednji povezavi: GogiPet strojcek za striženje psov in mack Horus.
Prooročamo, da si ogledate tudi ponudbo GogiPet Horus kompletov z nastavki in distančniki.


Baterijski brivnik za pse GogiPet Orate

GogiPet Orate
GogiPet Orate profesionalni strižnik za pse.

GogiPet Orate strojček za striženje psov.

GogiPet® Orate hibridni strojček za striženje psov presega vsa pričakovanja. Zmogljiva baterija omogoča osem ur neprekinjenega striženja s petimi hitrostmi striženja. Strojček je primeren za striženje vseh malih živali, priljubljen pa predvsem za striženje dlake na tačkah, glavi, intimnih predelih in odstranjevanje posameznih vozlov, pripravo živali na operacije in drugo. Strojček za striženje psov Orate omogoča tudi celotno striženje psov in mačk z nastavki ali distančniki na dolžino dlake od 3 mm do 12 mm. Ima zmogljivo baterijo, ergonomsko oblikovano ohišje, digitalni ekran in nastavljivo hitrost striženja. Nastavki ki so združljivi z baterijskim strojčkom Orate: Nastavki za striženje psov.

Za več informacij in nakup strojčka kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet strojček za striženje psov in mačk Orate.

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>

Priporočamo, da si ogledate tudi druge strojčke za striženje psov in mačk, ki jih priporoča ekipa GogiPet: Strojčki za striženje psov.