Krallenzangen und Krallenpflegeprodukte für Hunde und Katzen

Nega krempljev in blazinic

Nega krempljev in blazinic

GogiPet izdelki za nego krempljev
GogiPet izdelki za nego krempljev so oblikovani na osnovi dolgoletnih izkušen z nego psov v salonu.

Zakaj je treba krajšati kremplje pri psih?

Občasno krajšanje krempljev je nujno! S tem ohranimo zdravo strukturo tačk. Pogostost striženja krempljev je odvisna od teže psa in od tega, koliko si jih s hojo in tekanjem sam pobrusi. Dolgi in zanemarjeni kremplji so nevarni in povzročajo deformacijo tačk. Zavedati se moramo, da je krajšanje krempljev zahtevno delo. Pri temnejših krempljih se namreč ne vidi rožnati del, kjer je žilica. V takem primeru strižemo zgolj po občutku in poznavanju zgradbe kremplja. V sredini kremplja je žila, ki je pri striženju ne smemo zastriči. Pri belih krempljih ne bomo imeli težav, saj bomo rožnati del videli s prostim očesom. Pri temnih krempljih pa je treba biti previden in se zanašati poznavanje in občutek.

Krajšanje krempljev

Škarje za krajšanje kremoljev
Škarje za krajšanje kremoljev Kakovostna oprema za krajšanje in nego krempljev.

Klešče ali škarje za krajšanje krempljev?

Klešče za kremplje naj bodo čim bolje prilagojene velikosti krempljev, zato GogiPet® ekipa priporoča uporabo velikih in majhnih klešč za kremplje, za zelo majhne pse, mačke in glodavce pa tudi škarje za kremplje.

Klešče za krajšanje krempljev vedno držite od spredaj nazaj ali od zadaj naprej in nikoli ne krajšajte krempljev s strani. Klešče in ščipalke so oblikovane tako, da se lepo prilegajo kremplju.

Za več informacij in video posnetke o kleščah in škarjah za krajšanje krempljev kliknite na spodnje povezave:

Klešče za kremplje - velike
Klešče za kremplje - majhne
Škarje za kremplje

Pila za kremplje psov

Pila za kremplje
Pila za kremplje Kakovostna pila za nego krempljev.

Zakaj piliti kremplje?

Po striženju krempljev so lahko odrezani robovi zelo ostri, zato jih je treba pobrusiti. Ostri robovi se zatikajo v mehke površine in lahko poškodujejo kremplje.
Več informacij najdete na spodnji povezavi;

Pila za kremplje

Blut Stopper

Blutstopper
Blutstopper je puder za hitro zaustavitev krvavitve.

GogiPet® puder za hitro zaustavitev krvavitve Blut Stopper

Puder za hitro zaustavitev krvavitve je nepogrešljiv del opreme vsakega odgovornega lastnika psa in obvezn del opreme vsakega pasjega frizerja in negovalca psov. Puder hitro in preprosto zaustavi krvavitev, razkuži in prepreči vnetja. Primeren je za manjše, površinske rane. Je nepogrešljiv pripomoček pri krajšanju krempljev. Blut Stopper z benzokainom deluje protibolečinsko, razkužuje in prepreči nastanek vnetij. Puder ne obarva dlake in nima vonja.

Za nakup pudra za zaustavitev krvavitve ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® puder za zaustavitev krvavitve - Blut Stopper.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo pogoje poslovanja za poslovne partnerje.

Krema za nego blazinic

Krema za nego blazinic
Krema za nego blazinic je namenjena negi suhe in poškodovane kože.

Bubbles & Nature krema za nego tačk in smrčkov GogiPet®

Krema za nego tačk in smrčkov psov je preventivno namenjena vzdrževanju naravne vlažnosti in prožnosti občutljivih blazinic in smrčkov. Blazinice so mnogokrat poškodovane od hoje po grobih kamnih in praskanju po zemlji. Z rednim nanašanjem kreme preprečimo pokanje kože, preventivno pa koži podarimo naravno vlažnost. Krema za tačke je primerna za vse letne čase in vse velikosti in pasme psov. Priljubljena je tako pozimi kot poleti. Pozimi krema za tačke uspešno zaščiti tačke in smrček pred mrazom in soljo, poleti pa uspešno pred vročim asfaltom in ostrimi kamni. Kot alternativo lahko za zaščito tačk psu obujete čevlje.

Za nakup kreme za tačke in smrčke ali več informacij kliknite na naslednjo povezavo: GogiPet® krema za tačke in smrčke psov Bubbles & Nature.
Negovalcem psov, pasjim frizerjem in trgovcem priporočamo, da si ogledajo tudi ponudbo kreme v večjem pakiranju.

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>

Druge modele klešč, škarij in druge opreme za krajšanje krempljev najdete v spletni trgovini Onlinezoo.