Hochwertige Hundepflegeprodukte für den Hundefriseur
Vi ste tukaj:: Domov » Nega in striženje

Oprema in izdelki za nego psov

GogiPet izdelki za nego psov

GogiPet® oprema in pripomočki za nego in striženje psov so oblikovani na osnovi dolgoletnih izkušenj. Izdelani so iz kakovostnih materialov in s postopki, ki omogočajo dolgo življanjsko dobo izdelkov. Namenjeni so profesionalni in ljubiteljski negi in striženju psov. Vsa oprema in pripomočki so pred prodajo preizkušeni v salonih in šolah za profesionalne negovalce psov in pasje frizerje - groomerje. GogiPet® ekipa redno kontrolira proizvodnje postopke in uporabljane materiale ter nadzira kakovost naših izdelkov.

 • Strižniki za dlako psov

  GogiPet® strižniki za pse in druge živali so namenjeni profesionalnem in ljubiteljskem striženju psov. Kolekcijo sestavljajo strižniki za osnovna in strižniki za fina striženja.

 • Nastavki za brivnike

  Brivniki za pse so združljivi z raznimi sistemi nastavkov. Pri izbiri nastavkov namenite posebno pozornost združljivosti nastavka z brivnikom in kakovosti nastavka.

 • Krtace za pse

  Nega dlake psov je osnovnega pomena za zdrav in lep izgled živali. V kolekciji GogiPet izdelkov boste našli vse izdelke za popolno nego dlake.

 • Glavniki za pse

  Glavniki so namenjeni profesionalni in ljubiteljski negi psov in drugih živali. V kolekciji GogiPet najdete glavnike za nego dolge, kratke, goste, sprijete in zavozlane dlake.

 • Nega kratke dlake

  Tudi kratkodlaki psi potrebujejo nego kožuha. Poleg vsakodnevne nege je pri kratkodlakih psih treba odstraniti odmrlo dlako in podlanko. To lahko storimo s strgali, Coat Mastri in furminatorji.

 • Trimerji in izdelki za trimanje

  Trimanje je poseben postopek odstranjevanja odmrle dlake. Trimajo se psi s trdo, žimasto dlako. Za trimanje lahko uporabite trimerje, kamne, naprstnike in druge izdelke.

 • Razvozlavanje sprijete in zavozlane dlake

  Se dlaka vašega psa sprijema in vozla? Kako pravilno razvozlati zavozlano in sprijeto dlako? GogiPet ekipa ima odgovore na ta vprašanja in izdelke, ki vam bodo pomagali pri negi zahtevne dlake.

 • Izdelki iz gume za nego psov

  GogiPet® gumijasti izdelki za nego kratkodlakih psov uspešno odstranijo odmrlo dlako, nežno masirajo kožuh in so primerni tudi za vtiranje šampona v dlako.

 • Izdelki za nego krempljev

  Nega krempljev ja poglavitnega pomena za zdravje in varno gibanje psa. GogiPet® ekipa je oblikovala izdelke, ki nudijo varno nego krempljev in blazinic.

 • Škarje za striženje psov

  GogiPet škarje za striženje psov so izdelane iz japonskega jekla, ki je trpežno in lahko. V kolekciji boste našli ravne in ukrivljene škarej, efilirke in modelirke.

 • Sušilniki za pse

  GogiPet feni in blowerji za pse so namenjeni profesionalni in ljubiteljski negi psov. Primerni so za sušenje dlake, izpihovanje vode in odmrle dlake.

 • Kopalne kadi za pse

  GogiPet kopalne kadi za pse so nepogrešljiv del opreme vsakega salona za nego in striženje psov. Izdelane so iz kovine ali trde plastike.

 • Mize za nego psov in drugih živali

  GogiPet mize za nego psov in drugih živali so namenjene profesionalni uporabi v salonu, razstavljalce, vzrediteljem in ljubiteljski negi psov.

 • Sterilizacija opreme za nego psov

  UV sterilizator je nepogrešljiv del opreme vsakega odgovornega lastnika salona za nego in striženje psov. Sterilizator nevtralizira bakterije, mikroorganizme in glivice.

GogiPet oprema in pripomočki za nego in striženje je namenjena profesionalni in ljubiteljski uporabi.