Professionelle Hundetrockner für den Hundefriseur und für die private Hundepflege

Feni in blowerji za pse

Oprema za nego psov

GogiPet feni za pse
GogiPet feni za pse so primerni za sušenje dlake, izpihovanje vode in odmrle dlake.

GogiPet® sušilniki za pse.

GogiPet sušiulniki za pse so primerni za ljubiteljsko in profesionalno nego psov in mačk. Sušilniki omoročajo klasično sušenje dlake, istočasno sušenje in krtačenje dlake, masažo kožuha in izpihovanje vode in odpadajoče dlake. V kolekciji sušilnikov boste našli ročne in samostoječe sušilnike, sušilnike na stojalu s kolesi in sušilnike s stenskim stojalom. Sušilniki so tihi in preprosti za čiščenje in vzdrževanje. Večina sušilnikov ima nastavljiv izpih zraka in grelec zraka, ki omogočata, da lahko isti sušilnik uporabljate tako za sušenje dlake na telesu in glavi, klasično sušenje in izpihovanje vode in odmrle dlake.

Blowerji in feni za pse

Blowerji in feni
Blowerji in feni za sušenje psov in izpihovanje vode ter dlake.

Sušilniki in blowerji za pse

GogiPet® sušilniki in blowerji za pse so namenjeni klasičnemu sušenju dlake in izpihovanju vode ter odpadajoče dlake iz kožuha. Sušilniki imajo nastavljiv izpih zraka in nastavljivo temperaturo. Nastavljiv izpih zraka omogoča, da lahko isti sušilnik uporabite za sušenje psov velike in majhne rasti ter sušenje trupa in občutljivih delov telesa kot so glava, ušesa in intimni predeli. Med sušenjem lahko vklopite tudi grelce zraka, kar skrajša čas sušenja in kožuhu podari lep volumen dlake. Če želite kožuhu psa podariti velik volumen je smotrno dlako istočasno sušiti in krtačiti. Pri tem vam bo v veliko pomoč držalo za cev sušilnika. GogiPet kolekcijo sestavljajo tudi sušilniki na stojalu s kolesi in stenski sušilniki za pse.

Za več informacij in nakup sušilnikov kliknite na spodnji povezavi:
GogiPet® sušilniki in blowerji za pse
GogiPet® sušilniki s stojalom

Feni za pse

Feni za pse
Feni za pse za sušenje glave in drugih delov telesa.

Ročni sušilniki za pse in mačke.

Ročni sušilniki za pse GogiPet so namenjeni sušenju psov majhne rasti in sušenju dlake na občutljivih delih telesa kot so glava, ušesa in intimni predeli. Ročni sušilniki so zelo tihi in imajo stopenjsko nastavitev izpiha zraka in temperature, ki omogočata popolno prilagoditev sušenja psu. Primerni so za klasično sušenje dlake, z nakupom GogiPet® stojala pa boste lahko kožuh psa istočasno krtačili in sušili. Ročni sušilniki so namenjeni profesionalni in ljubiteljski negi psov, z veseljem pa jih uporabljajo tudi vzreditelji in razstavljavci živali. Ker so majhni vzamejo malo prostora.

Za več informacij in nakup sušilnika kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® ročni sušilnik za pse

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>

GogiPet ekipa priporoča, da si ogledate tudi druge sušilnike za pse.