Brustgeschirre für Hunde

Oprsnice za pse

Pasje oprsnice

GogiPet oprsnice za pse
GogiPet oprsnice za pse velike in majhne rasti.

Udobne oprsnice za pse.

GogiPet® kolekcijo oprsnic za pse sestavljajo usnjene oprsnice, podložene oprsnice, oprsnice iz mehkega in zračega materiala, poceni oprsnice iz najlona in elegantne oprsnice s kristali Swarovski.

Oprsnice za pse so primerne za velike in majhne pse, priljubljene pa tudi pri močnih psih in psih, ki vlečejo, ker ne obremenijo hrbtenice. Vsi uporabljeni materiali so prijetni na otip in varni za uporabo. Kovinski deli nimajo ostrih robov, ki bi lahko poškodovali kožo ali dlako psov. Pri izbiri oprsnice za psa bodite temeljiti in izberite tako oprsnico, ki bo vašemu psu ustrezala po velikosti in modelu. Oprsnice za pse nudijo odličen nadzor nad psom, so varen in uspešen pripomoček za vodenje psa.

Usnjene oprsnice za pse

GogiPet usnjene oprsnice za pse
GogiPet usnjene oprsnice za pse so izdelane iz naravnega usnja in mehke podloge.

Usnjene oprsnice za pse.

Ročno izdelane usnjene oprsnice GogiPet so izdelane iz naravnega usnja, ki je posebej obdelano tako, da je mehko, vzdržljivo in stabilno. Takšno usnje ima dolgo življenjsko dobo, je zračno in ima to lastnost, da uravnava temperaturo. Goveje usnje za oprsnice GogiPet je skrbno obdelano tako, da obdrži vse te koristne naravne lastnosti usnja. Usnjeni izdelki so narejeni po strogih ekoloških in drugih predpisih.

Vse GogiPet oprsnice so dvoplastne. Ene so izdelane iz dveh plasti usnja, druge iz usnja in mehke tekstilne podloge. Zgornje ali zunanje usnje je trše in kompaktno, spodnje ali notranje pa mehko in udobno za nošenje. Obe plasti sta skupaj lepljeni, prešiti in dodatno ojačani z okrasnimi šivi. Te oprsnice so primerne predvsem za močne pse in tudi tiste, ki na sprehodu vlečejo. Druga vrsta oprsnic je izdelana tako, da je zunanja stran oprsnice usnjena, notranja pa izdelana iz mehkega tekstilnega materiala. Tudi te usnjene oprsnice so lepljene, šivane in ojačane z okrasnimi šivi. Primerne so za vse vrste in velikosti psov, priljubljene pa predvsem pri psih s kratko dlako.

Za več informacij in nakup oprsnice kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® usnjene oprsnice za pse

Oprsnice s kristali Swarovski

Elegantne oprsnice za pse
Elegantne oprsnice za pse so izdelane z originalnimi kristali Swarovski.

Oprsnice s kristali Swarovski.

GogiPet oprsnice za pse s kristali Swarowski danes uživajo svetovno slavo. Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da so videti kot pravi diamanti. Ta glamur in blišč z veseljem predstavljajo tudi usnjene oprsnice za pse GoiPet. Oprsnice Swarowski predstavljajo modni dodatek in klasično oprsnico v enem, ki je primerna za vsak dan. GogiPet oprsnice s kristali Swarovski so primerne za vse vrste in velikosti psov tudi, če so ti zelo živahni ali divji. Oprsnice so podložene in mehke, a ker so lepljene in dodatno ojačane z okrasnimi šivi, so zelo trpežne.

Za več informacij in nakup oprsnic kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® oprsnice s kristali Swarovski

Mehke oprsnice za pse

GogiPet mehke oprsnice za pse
GogiPet mehke oprsnice za pse so udobne za nošenje in pralne.

Mehke oprsnice za pse.

GogiPet mehke tekstilne oprsnice so izdelane iz različnih tkanin in pletenin. Uporabljeni materiali so brušen bombaž, najlon, poliester in neopren. Oprsnice so primerne za pse vseh velikosti. Nosijo se lahko samostojno in preko oblačil. Večina oprsnic ima hitri "klik" sistem zapenjanja. Priljubljene so predvsem Super premium oprsnice, ki so še posebej udobne in zračne. Zaradi široke zasnove in podloge iz mehke, vzdržljive, penaste in mrežaste tkanine nudijo psu največje udobje. Ker so dovolj zračne, so primerne tako poleti kot pozimi. Poleg vloge klasične oprsnice te oprsnice zaščitijo spodnji del telesa pred umazanijo in mrazom. Oprsnice so primerne za vse vrste in velikosti psov, priljubljene pa so predvsem pri majhnih psih.

Za več informacij in nakup kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® mehke oprsnice za pse

Nazaj na pregled ovratnic, oprsnic in povodcev

GogiPet ovratnice in oprsnice za pse

GogiPet ekipa nudi široko ponudbo ovratnic, oprsnic in povodcev za pse. Ne glede na to, ali je vaš pes velik, majhen, kratkodlak ali dolgodlak, boste v naši kolekciji našli prave ovratnice in oprsnice, ki se lepo ujemajo s povodci za pse. Kolekcija vsebuje poceni tekstilne ovratnice in oprsnice, kakovostne usnjene ovratnice in oprsnice in elegantne ovratnice in oprsnice s kristali.
Za dodatne informacije kliknite na sliko
>>>>>>>>>>>>>