Nastavki za britje psov

Nastavki za brivnike

GogiPet nastavki za striženje psov
GogiPet nastavki za striženje psov Snap On ali Clip sistem je najbolj priljubljen sistem nastvakov na svetu.

Nastavki za strojčke za striženje psov

Za profesionalno nego in striženje psov, mačk in drugih hišnih ljubljenčkov se v salonih uporabljajo strojčki, ki imajo različne sisteme nastavkov.

Univerzalni Clip ali Snap On sistem nastavkov je najbolj priljubljen sistem nastavkov na svetu in je združljiv tudi s profesionalnimi strojčki za striženje psov GogiPet Horus, GogiPet Hathor in GogiPet Primus. Velika prednost GogiPet nastavkov, ki jo odkrivajo in vsak dan bolj priznavajo tudi pasji frizerji je, da nastavkov ni treba brusiti, ampak lahko zamenjate samo rezilo nastavka, ki je cenejše od brušenja. Vsi tisti, ki prisegate na klasicno brušenje nastavkov, pa lahko kovinske nastavke in rezila tudi brusite
Drugi sistemi nastavkov so združljivi predvsem z majhnimi strojčki za fina in zaključna striženje.

Kateri sistem nastavka za striženje psov izberete je odvisno od vrste strojčka. Če strojčka še nimate priporočamo, da si na zgornjih povezavah preberete prednosti posameznih strojčkov in nastavkov.

Snap On ali Clip sistem

  • Snap On ali Clip nastavki

    Profesionalni brivniki za striženje psov so združljivi z univerzalnim sistemom nastavkov, ki ga imanujemo Snap On ali Clip sistem.

Orate nastavki

  • Orate nastavki

    GogiPet Orate nastavki za striženje psov so združljivi samo s strojèkom GogiPet Orate High Speed.

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>