Hundehalsbänder, Brustgeschirre und Hundeleinen von GogiPet
Vi ste tukaj:: Domov » Ovratnice in oprsnice

Ovratnice, oprsnice in povodci

Pasje ovratnice, oprsnice in povodci

Ovratnice, oprsnice in povodci za pse in mačke.

GogiPet® ovratnice, oprsnice in povodce za pse odlikuje optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. V kolekciji ovratnic boste našli poceni ovratnice iz najlona, trpežne ovratnice iz usnja in elegantne ovratnice s kristali Swarovski. Primerne so za vse velikosti in pasme psov in mačk. GogiPet oprsnice so v večini izdelane iz usnja in podložene z mehkimi materiali. Oblika omogoča hitro oblačenje in varno nošenje. Kolekcija povodcev vsebuje povodce za velike in majhne pse. Med povodci boste našli povodce izdelane iz istih materialov kot so ovratnice in oprsnice.

 • Pasje ovratnice

  GogiPet® ekipa je oblikovala ovratnice za vse velikosti in pasme psov. Med njimi boste našli poceni ovratnice iz najlona in udobne, kakovostne ovratnice iz usnja.

 • Oprsnice za pse

  GogiPet® oprsnice so izdelane iz usnja in najlona. Kolekcija vsebuje oprsnice za vse velikosti in pasme psov. Odlikuje jih kakovostna izdelava in materiali.

 • Povodci za pse

  GogiPet® povodci so izdelani iz raznih materialov. Kolekcija vsebuje kratke in dolge povodce, povodce za sprehode, šport in treninge.

 • Ovratnice in povodci za muce

  GogiPet® kolekcija vsebuje ovratnice, oprsnice in povodce za muce, ki so varni in udobni za nošenje.

Ovratnice in oprsnice za majhne in velike pse

Večina proizvajalcev izdeluje ovratnice in oprsnice za pse majhne rasti. GogiPet ekipa je oblikovala ovratnice in oprsnice tudi za zelo majhne in zelo velike ter močne pse. Tako boste v kolekciji našli tudi močne oprsnice in ovratnice za velike pse in mehke oprsnice za zelo majhne, občutljive pse. Kolekcija vsebuje klasične in eleganten, moderne oprsnice s kristali Swarovski.