Professionelle Hundebürsten und Katzenbürsten
Vi ste tukaj:: Domov » Nega in striženje » Krtace za pse

GogiPet izdelki za nego psov

Izdelki za nego dlake psov

GogiPet izdelki za nego dlake psov
GogiPet izdelki za nego dlake psov so izdelani na osnovi dolgoletnih izkušen. Namenjeni so profesionalni negi v salonu, vzrediteljem in odgovornim lastnikom živali.

Zakaj potrebujem krtačo za pse?

Dolga dlaka in podlanka psov in mačk je nagnjena k vozlanju in sprijemanju. Zavozlana in sprijeta dlaka ima neprijeten vonj, je mastna in izgleda neurejeno. Če psa ne krtačite redno lahko to privede tudi do zdravstvenih težav kot so vnetja kože in v nadaljevanju do trajnih poškodb telesa.
Da bi preprečili vozlanje in sprijemanje dlake priporočamo, da psa ali mačko redno krtačite in počešete z glavnikom.

Če je dlaka psa ali mačke že zavozlana in sprijeta uporabite med krtačenjem rezilo za vozle.
Za nego kratkodlakih psov in odstranjevanje odpadajoče dlake in podlanke priporočamo strgala, Coat Masterje in trimerje.

GogiPet Multibrush za dolgo dlako

Multibrush za dolgo dlako
Multibrush za dolgo dlako predstavlja nadgradnjo Slicker Brush izdelkov.

Dvostranska krtača za pse in mačke Multibrush

GogiPet® Multibrush krtača za pse in mačke je namenjena negi dolge dlake. Krtača ima dve strani. Mehka stran je namenjena vsakodnevnemu krtačenju in zračenju kožuha, trda pa krtačenju goste, zavozlane in sprijete dlake. Krtača ima ukrivljene konice in gibljivo delovno površino, ki se med krtačenjem povsem prilagodi telesu in tako omogoči udobno in prijetno nego živali. Multibrush krtača je naslednica klasične, univerzalne Slicker Brush krtače. Ima daljše konice in gibljivo delovno površino, kar omogoči boljše zračenje kožuha, lažje krtačenje težko dostopnih delov telesa in učinkovitejše odstranjevanje odpadajoče dlake, podlanke in umazanije.

Za več informacij in nakup krtače kliknite na spodnji vovezavi:
GogiPet® Multibrush za majhne pse in mačke
GogiPet® Multibrush za velike in srednje velike pse

GogiPet univerzalni Slicker Brush

Slicker Brush
Slicker Brush za osnovno in univerzalno nego psov.

Univerzalna krtača za pse in mačke Slicker Brush

Slicker Brush krtača je najpogosteje uporabljena krtača za nego psov, mačk in drugih živali. V kolekciji GogiPet boste našli krtače različnih velikosti in oblik. Vse krtače imajo ukrivljene kovinske iglice z zaobljenimi konicami, ki so nameščene v mehki zračni blazini. Blazina ublaži pritisk krtače na telo in zmanjša nevarnost poškodb kože. GogiPet Slicker Brush krtača ima delno upogljivo delovno površino, ki zagotavlja udobno krtačenje tudi težko dostopnih delov telesa. Primerna je za univerzalno, vsakodnevno krtačenje in zračenje kožuha in tudi za razvozlavanje sprijete in zavozlane, srednje dolge dlake.

Za več informacij in nakup krtače kliknite na spodnje povezave
GogiPet® Mini krtača za občutljive dele telesa, mačke in zelo majhne pse
GogiPet® Premium krtača za majhne pse in mačke
GogiPet® Premium krtača za srednje velike in velike pse

Auto Dog Brush Petite za nego zahtevne dlake

Auto Dog Brush Petite
Auto Dog Brush Petite je namenjena negi dolge, zahtevne, sprijete in zavozlane dlake.

Električne in baterijske krtače za pse in mačke

Električne in baterijske krtače za pse so izdelane in oblikovane na osnovi dolgoletnih izkušenj negovalcev psov, pasjih frizerjev in vzrediteljev pasem psov z dlako, ki zahteva redno in temeljito nego. Namenjene so za profesionalno krtačenje in razvozlavanje sprijete in zavozlane dlake psov, mačk in drugih živali. Krtače so priljubljene pri frizerjih in vzrediteljih psov, pa tudi pri zahtevnih skrbnikih.

Elektriöna krtača Auto Dog Brush Petite je namenjena profesionalni in ljubiteljski negi psov in mačk. Z nastavkom in cevjo lahko krtačo priklopite na sesalnik. Krtača je opremljena s klasičnim trakom za univerzalno in vsakodnevno krtačenje, ki ga lahko zamenjatze s trakom za zavozlano dlako.

Za več informacij in nakup krtače kliknite na spodnjo povezavo: Auto Dog Brush

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>