Trimmtische für Hundefriseure

Mize za nego psov

Profesionalna oprema za nego psov

GogiPet mize za nego in striženje psov
GogiPet mize za nego in striženje psov so stabilne in preproste za vzdrževanje.

Mize za nego in striženje psov.

GogiPet® mize za nego in striženje psov so ergonomske oblike, preproste za vzdrževanje in zelo stabilne. Vse GogiPet mize imajo posebej oblikovane podložke za uravnavanje mize na neravnih tleh. Površina miz je obdelana z gumo, ki prepreči drsenje psa med striženjem. Robovi miz nimajo ostrih robov in robov v katerih bi se nabirala umazanija, bakterije in drugi mikroorganizmi. Izbirate lahko med razstavnimi ali mobilnimi mizami, mizami z električnim motorjem in osvetljenimi mizami s stekleno površino.

Mize za nego psov z elektro motorjem

Dvižne mize za nego psov
Dvižne mize za nego psov so namenjene salonom za nego in striženje psov.

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu dvižne mize?

Dvižne mize z elektro motorjem so namenjene salonom za nego in strižeje psov ter vzrediteljem, ki imajo več psov. Pri izbiri bodite pozorni na konstrukcijo mize. Priporočamo, da izbirate med mizami z X konstrukcijo, ki zagotavlja veliko stabilnost mize in gladek dvig brez tresenja. Vse GogiPet mize imajo zmogljiv motor, ki lahko dvigne do 100 kg teže (odvisno od modela). Delovna površina mize ima gumijasto oblogo, ki ne drsi in je preprosta za čiščenje. Mize s stekleno površino in osvetlitvijo imajo prozorno gumijasto oblogo. Priporočljivo je, da ima miza ogrodje za privez psa. GogiPet ekipa priporoča, da za salone izbirate med GogiPet in Stabilo mizami, ki imajo dolgoletno tradicijo in dolgo življenjsko dobo.

Za več informacij in nakup miz z elektro motorjem kliknite na spodnjo povezavo:
Dvižne mize z elektro motorjem

Mobile mize za nego psov

GogiPet mobilne mize
GogiPet mobilne mize so namenjene negi, striženju in razstavljanju psov.

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu mobilne - razstavne mize?

Zložljive mize za nego in striženje psov so namenjene mobilnim pasjim frizerjem, razstavljavcem in vzrediteljem živali ter ljubiteljski negi psov in mačk. Pri izbiri modela je pomembno, da poznate namen uporabe. Če ste mobilni frizer ali razstavljavec psov izbirajte med mizami, ki imajo kolesa in ročaj za vodenje mize. Na zloženo mizo s kolesi boste lahko naložili vso opremo, ki jo potrebujete pri delu ali kletko z vašim hišnim ljubljenčkom. Tako vam stvari ne bo treba nositi v roki. Če ste ljubiteljski negovalec psov, vzreditelj ali pa, če mizo potrebujete za domačo uporabo izbirajte med tistimi, ki nimajo koles. Te mize vzamejo manj prostora, so lažje in jih lahko nesete v roki. Pri izbiri mize je pomembna tudi velikost delovne površine. Vse GogiPt mize so združljive z univerzalnim ogrodjem za privez psa, imajo gumijasto oblogo, stabilno kovinsko ogrodje in z nerjavečim jeklom zaščitene robove.

Za več informacij in nakup miz kliknite na spodnjo povezavo:
Zložljive mize za pse

Nazaj na pregled opreme in izdelkov za nego psov

GogiPet oprema za salone za nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete na tej spletni strani, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev. Brez zadržkov lahko recemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje zacetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Poleg brivnikov boste v naši ponudbi našli tudi mize, stole, kopalne kadi, sušilnike, krtaèe, glavnike trimerje in drudo opremo.
>>>>>>>>>>>>>

GogiPet ekipa priporoča, da si ogledate tudi druge mize za nego in striženje psov ter dodatno opremo za mize.