Moderne Hundetaschen mit vielen Funktionen
Vi ste tukaj:: Domov » Torbe

Torbe, nahrbtniki, transportni boksi in drugo

Vozički, torbe, nahrbtniki in transportni boksi, ki jih priporoča ekipa GogiPet®.

Torbe, nahrbtniki in vozički za pse ter druge hišne ljubljenčke (ptice, mačke, hrčke, morske prašičke idr.) uspešno nadomestijo kovinske ali plastične kletke in boxe, ki so težki za prenašanje in neudobni za živali. Psi danes preživijo veliko več časa s svojimi lastniki kot nekoč, zato so določeni dodatki, ki vašemu psu nudijo udobje, vam pa olajšajo sprehode, potovanja in transport, vredni nakupa. V kolekciji GogiPet najdete mehke, trde, majhne in velike torbe, nahrbtnike in vozičke.

 • Pasje torbe

  GogiPet torbe za pse so udobne in izdelane iz kakovostnih materialov. Primerne so za nošenja v roki ali preko ramena.

 • Nahrbtniki za pse

  Nahrbtniki za pse so primerni za majhne in srednje velike pse. Za razliko od torb so nahrbtniki lažji za nošenje in so primerni za daljša potepanja v naravi.

 • Trolleys - torbe s kolesi

  Potovalne torbe s kolesi ali Trollys so namenjene prevozu psov in drugih živali s prevoznimi sredstvi. Torbe imajo udobno notranjost.

 • Vozicki za pse

  Vozicki za pse so namenjeni psom majhne in srednje velike rasti. Primerni so za vsakodnevna potepanja in potovanja

Varno potovanje s psi

Prevoz živali ne sme biti le eleganten, ampak tudi varen. Torbe, nahrbtniki in vozički, ki jih priporoča ekipa GogiPet so udobni in varni. Med njimi najdete tudi kombinirane vozičkov za prevoz živali in vozičke, katere lahko v avtu pritrdite na sedež z varnostnim pasom. Ti vozički in transportni boksi nudijo popolno udobnost in varnost živali na potovanju.