Hochwertige Hundehalsbänder zum unschlagbaren Preis

Ovratnice za pse

Pasje ovratnice

GogiPet ovratnice za pse
GogiPet ovratnice za pse so izdelane iz kakovostnih in udobnih materialov.

Ovratnice za pse in mačke.

GogiPet® kolekcija ovratnic vsebuje ovratnice za mačke in pse vseh velikosti in pasem. Ovratnice so izdelane iz usnja in tekstilnih materialov, ki so udobni in varni za nošenje. Med njimi boste našli klasične ovratnice, dvoplastne ovratnice, mehke ovratnice, močne ovratnice in ovratnice s kristali. GogiPet ekipa je oblikovala ovratnice v različnih cenovnih razredih, zato so ovratnice dostopne vsem ljubiteljem psov. Med najbolj priljubljenimi ovratnicami so elegantne ovratnice s kristali Swarovski in ovratnice na katere lahko s kristalnimi in kovinskimi črkami napišete imena, telefonske številke in oblikujete različne napise. Nekatere ovratnice so podložene z mehkim usnjam ali kosmatenim, tekstilnim materialom. GogiPet ekipa ni pozabila niti na najmanjše in največje pse.

Usnjene ovratnice

GogiPet usnjene ovratnice
GogiPet usnjene ovratnice iz naravnega usnja, ki je obdelano brez škodljivih kemikalij.

Ovratnice iz naravnega usnja.

GogiPet ovratnice za pse so izdelane iz naravnega (v večini govejega) usnja, ki je zelo trpežno in odporno. Večina ovratnic je podloženih z dodatno obdelanim mehkim usnjem ali polnjenim tekstilnim materialom, ki je antistatičen. Kovinski deli so skrbno obdelani tako, da nimajo ostrih robov, ki bi lahko poškodovali kožo ali dlako psa. V kolekciji najdete klasične enobarvne usnjene ovratnice s tekstilno ali usnjeno podlogo, (ki so primerne tudi tudi za oblikovanje napisov in imen z barvami za tekstil) in usnjene ovratnice z neti, kristali in drugimi dodatki.
Usnjene ovratnice so ene od najstarejših vrst ovratnic, ki se uporabljajo za vodenje psov. Odlikuje jih visoka trpežnost materiala. Če je usnje dobro obdelano tako, da je mehko, nato lepljeno in šivano, tako kot je to pri naših ovratnicah, so le te skoraj neuničljive. Usnjene ovratnice za pse so zelo trpežne in imajo dolgo življenjsko dobo. Primerne so za pse velike in majhne rasti pa tudi za pse, ki občasno vlečejo.

Za več informacij in nakup ovratnic kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® usnjene ovratnice

Tekstilne ovratnice iz najlona

GogiPet tekstilne ovratnice za pse
GogiPet tekstilne ovratnice za pse so izdelane iz kakovostne najlonske tkanine.

Tekstilne & najlonske ovratnice za pse.

GogiPet ovratnice za pse so izdelane iz različnih tekstilnih materialov. Najbolj priljubljene so ovratnice iz najlona, jeansa in bombažnih tkanin. Kolekcija GogiPet nudi široko paleto barv, vzorcev in modelov. Ovratnice so mehke in v večini podložene z mehko tkanino. Ovratnice nimajo ostrih robov, so pralne in obstojnih barv. Tekstilne ovratnice so primerne za vse velikosti psov. V kolekciji GogiPet boste našli ovratnice različnih širin in dolžin, ki se lepo kombinirajo s povodci. Tekstilne ovratnice so močne, lepljene in dodatno ojačane z okrasnimi šivi. GogiPet ovratnice imajo klasični ali hitri "klik" sistem zapenjanja. Tekstilne ovratnice so poceni, praktične in udobne.

Za več informacij in nakup ovratnic kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® tekstilne ovratnice za pse

Usnjene ovratnice za imena

GogiPet ovratnice
GogiPet ovratnice za oblikovanje napisov.

GogiPet® usnjene ovratnice za oblikovanje imen, napisov in številk.

GogiPet usnjene ovratnice za oblikovanje imen, napisov in telefonskih številk so izdelane iz govejega usnja, ki je mehko in udobno za nošenje. Ovratnice imajo trak, ki omogoča namestitev kristalnih in kovinskih črk različnih velikosti in individualno oblikovanje imen, napisov in številk. Primerne so za namestitev kristalnih črk, številk in zankov velikosti 14 mm in 32 mm, ter kovinskih črk, znakov in številk velikosti 12 mm. Ovratnice so različnih velikosti in primerne za vse velikosti psov. Med njimi boste našli ovratnice različnih barv, ki se lepo kombinirajo s povodci enakih barv.

Za več informacij in nakup kliknite na spodnjo povezavo:
GogiPet® ovratnice za imena in napise

Ovratnice s kristali Swarovski

GogiPet ovratnice s kristali Swarovski
GogiPet ovratnice s kristali Swarovski so izdelane iz kakovostnega usnja.

GogiPet ovratnice s kristali Swarovski.

GogiPet ekipa z veseljem predstavlja glamur in blišč kristalov Swarovski, ki so uporabljeni pri izdelavi naših ovratnic za pse. Ovratnice s kristali Swarovski so brezčasne, modne in v vseh pogledih elegantne. Prefinjene ovratnice predstavljajo modni dodatek in klasično ovratnico v enem, ki je primerna za vsak dan. Ovratnice s kristali Swarovski so za razliko od večine ostalih, podobnih ovratnic s kristali trpežne, praktične in primerne za vse vrste in velikosti psov tudi, če so ti zelo živahni ali divji. Ovratnice so podložene in mehke, a ker so lepljene in dodatno ojačane z okrasnimi šivi, zelo trpežne.

Za več informacij in nakup ovratnic kliknite na spodnjo povezavo:
Swarovski ovratnice za pse

Nazaj na pregled ovratnic, oprsnic in povodcev

GogiPet ovratnice in oprsnice za pse

GogiPet ekipa nudi široko ponudbo ovratnic, oprsnic in povodcev za pse. Ne glede na to, ali je vaš pes velik, majhen, kratkodlak ali dolgodlak, boste v naši kolekciji našli prave ovratnice in oprsnice, ki se lepo ujemajo s povodci za pse. Kolekcija vsebuje poceni tekstilne ovratnice in oprsnice, kakovostne usnjene ovratnice in oprsnice in elegantne ovratnice in oprsnice s kristali.
Za dodatne informacije kliknite na sliko
>>>>>>>>>>>>>